Kom gezellig eten bij het bommels bakhuys

Emmy Verhey Festival-menu bij het Bommels Bakhuys

‘s Avonds heerlijk dineren en tegelijkertijd het festival steunen? Dat kan! Want ook dit jaar serveert het Bommels Bakhuys weer een speciaal Emmy Verhey Festival-menu.

Emmy Verhey Festival-menu

Het menu wordt geserveerd op donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 september en ook op vrijdag 13 en zaterdag 14 september (het weekend van het Kinderfestival). Het menu is samengesteld met Emmy haar favoriete gerechten. Benieuwd welke dat zijn? Neem dan snel een kijkje op de site van het Bommels Bakhuys. Een gedeelte van de opbrengst van dit heerlijke menu wordt door het Bommels Bakhuys aan het Emmy Verhey Festival gedoneerd.

Over het Bommels Bakhuys

Het Bommels Bakhuys staat bekend om haar pure smaken en heerlijk verse ingrediënten, die zoveel mogelijk uit de regio komen. Daar houden we van!

U vindt het Bommels Bakhuys aan de Gamerschestraat 55 te Zaltbommel (ongeveer 5 minuten lopen vanaf de Gasthuiskapel). Om te reserveren kunt u bellen naar het restaurant 0418-641619 of mailen naar info@bommelsbakhuys.nl.