Bekendmaking data en thema derde lustrumjaar

De vijftiende editie

2020 is voor het Emmy Verhey Festival een jubileumjaar. Dit jaar wordt het festival voor de vijftiende keer georganiseerd. Ons derde lustrum! Natuurlijk zijn ook nu weer alle concerten gratis en voor iedereen toegankelijk (m.u.v. de openingsavond).

Voor in de agenda

Het festival vindt dit jaar plaats op de volgende dagen:

  • Donderdag 10 september – Openingsavond speciaal voor sponsoren en genodigden.

  • Vrijdag 11 september – Nadat ze in 2019 door Emmy werden omgedoopt tot Emmy Verhey Festival band, speelt ook dit jaar coverband Mrs. Stuyvenberg op de vrijdagavond.

  • Zaterdag 12 september en zondag 13 september – Divers programma met een groot aantal concerten in onze prachtige kapel, de Gasthuiskapel in Zaltbommel.

Schrijvers en Muziek

Voor dit jubileumjaar heeft Emmy een extra feestelijk programma samengesteld, met als verbindend thema: Schrijvers en Muziek. Tot onze vreugde hebben al verschillende schrijvers hun medewerking toegezegd. Zo heeft P.F. Thomése samen met sopraan Irene Maessen en het Zaltbommels Kamerkoor een prachtig programma gecreëerd voor de openingsavond.

Wilt u ook een uitnodiging ontvangen voor deze openingsavond, speciaal voor sponsoren en genodigden? Meldt u dan aan als Opus 100-lid of Vriend van het Festival. Hoe u dat doet, leest u op deze pagina.