Het coronavirus COVID-19 heeft momenteel een grote impact op onze samenleving. Zo geldt er tot 1 september een verbod op evenementen met vergunnings- en meldplicht. Aangezien het Emmy Verhey Festival kort na deze datum plaatsvindt (van 10 t/m 13 en op 19 september) hebben wij overleg gevoerd met de verantwoordelijke wethouder van de gemeente Zaltbommel. Uit dit overleg is een positieve conclusie gekomen; de huidige verwachting is dat met gepaste maatregelen het EVF 2020 kan doorgaan in september.

Als vanzelfsprekend volgen wij alle ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend en nemen we gepaste maatregelen. We houden ons hierbij aan de op dat moment geldende voorschriften vanuit de overheid en het RIVM. Daarnaast vragen we u om voor het meest actuele nieuws rondom het Emmy Verhey Festival 2020 onze website in de gaten te houden.