Het Kinderfestival

voor en door kinderen

Traditiegetrouw vindt een week na het “festivalweekend” het Kinderfestival plaats in de Poorterij te Zaltbommel. Het Kinderfestival is een festival voor een door kinderen.

Tijdens het festival leest Emmy Verhey een, speciaal voor het festival geschreven, verhaal voor. In 2021 is dit ‘De oude heks op zolder’ geschreven door Isabel Versteeg. Enkele vioolleerlingen van Marta Lopez verzorgen de muzikale begeleiding met Carl van Kuyck op piano.

De kinderen uit de zaal worden uitgenodigd om o.l.v. Balletschool Paulette Willemse op het podium mee te dansen.

Het festival is gratis toegankelijk. Wel is het verplicht om te reserveren. Dit doet u door een e-mail te sturen naar evfkinderfestival@gmail.com.

Het Kinderfestival vindt in 2021 plaats op zaterdag 18 september. Er is een optreden om 14:00 en een optreden om 16:00. Helaas zijn we ook dit jaar nog gebonden aan Coronamaatregelen. Dit betekent dat wij dit jaar werken met een Coronatoegangsbewijs (Check app of QR code,) Daarnaast is een vaste zitplaats verplicht.

EKF
29 april 2022 Bestuur Emmy Verhey festival

Een intiem concert van Femke

Afgelopen dinsdag genoten de prijswinnaars van de loterij van een intiem concert van onze artistiek leider, Femke IJlstra. Met haar altsaxofoon en sopraansaxofoon bracht zij prachtige klanken ten gehore. Zij speelde Bach, maakte uitstapjes naar Australië en Japan en speelde een autobiografisch werk over haar Friese roots. Uiteraard treedt Femke ook tijdens de volgende editie […]
read more

  CORRESPONDENTIE ADRES

  VOGELENZANG 16b ZALTBOMMEL

  EMAIL

  TELEFOON

  +(+31) 6 223 93 977

  COPYRIGHT 2021. DESIGN BY STOOF FACILITY