Locatie

Het Emmy Verhey Festival wordt traditioneel gehouden op de fraaie locatie De Gasthuiskapel in Zaltbommel. De Gasthuiskapel is een prachtig pand uit 1316, gelegen in de historische binnenstad van Zaltbommel. De kapel is door haar bijzonder goede akoestiek een begrip bij liefhebbers van kamermuziek.

Het Kinderfestival vindt traditioneel plaats in de Poorterij.  De Poorterij is een knus theater in het centrum van Zaltbommel. De afgelopen jaren heeft het festival zich ook uitgebreid naar ’t Hof in Zaltbommel. Op de eerste verdieping van het monumentale pand ’t Hof is een riante zaal waar gezelligheid hand in hand gaat met de authentieke kenmerken van het pand uit 1907.

DSC01718

Parkeren

In de straten rondom De Gasthuiskapel kunt u (betaald) parkeren. Vrij parkeren kan op diverse grote parkeerterreinen aan de rand van de Zaltbommelse binnenstad. Zie hiervoor de website van de Gemeente Zaltbommel.

 

Openbaar vervoer

Zaltbommel beschikt over een NS-station. Vanaf NS-station Zaltbommel is het 15-20 minuten lopen naar De Gasthuiskapel. Ook is er de mogelijkheid om een OV-fiets te huren.

  CORRESPONDENTIE ADRES

  MAASSTRAAT 6 ZALTBOMMEL

  EMAIL

  TELEFOON

  +(+31) 6 539 03 795

  COPYRIGHT 2021. DESIGN BY STOOF FACILITY