ROUTE

Binnenstad Zaltbommel

De meeste concerten van het Emmy Verhey Festival vinden plaats in de mooie, historische binnenstad van Zaltbommel. Deze concerten zijn allemaal op loopafstand van elkaar. Hieronder vind je een plattegrond.

Zaltbommel heeft een NS-station met elk half uur een rechtstreekse Sprinter-verbinding van en naar Utrecht en Den Bosch. Vanaf hier is het ongeveer 15 minuten lopen naar de binnenstad.

Zaltbommel ligt aan de A2. Neem afslag 17 en ga verder naar de N322 richting Zaltbommel/Brakel. Sla vervolgens rechtsaf naar de Steenweg die naar de binnenstad leidt.

Slot Rossum

Let op: er zijn wegwerkzaamheden tussen Zaltbommel en Rossum!

Het verkeer wordt omgeleid, dus houdt rekening met extra reistijd. Bezoekers van buiten Zaltbommel kunnen vanaf de A2 afslag 19 nemen, richting Kerkdriel, Hedel en Ammerzoden. Ga verder op de Provincialeweg/N831 en neem op de 3e rotonde de 2e afslag naar de Van Heemstraweg/N322. Sla linksaf naar de Maasstraat, vervolg de weg via de Manhuisstraat en sla tot slot rechtsaf naar de Slotselaan.

Willem Twee Toonzaal

Te voet
Willem Twee Toonzaal ligt in het centrum van ‘s-Hertogenbosch aan de Prins Bernhardstraat 4-6. Dat is vijftien minuten lopen van het station. Vanaf het station rechtdoor, 3e straat na de brug rechtsaf (Kruisstraat), bij splitsing links aanhouden (Snellestraat), winkelstraat (Vughterstraat) oversteken en weg vervolgen (Achter het Verguld Harnas, Achter het Wild Varken, Wolvenhoek, Prins Bernhardstraat).

Openbaar vervoer
Met behulp van de website 9292ov.nl kun je een reisplan plannen. Kijk voor vertrek- en aankomsttijden van de trein op ns.nl. Vanaf het station is de Toonzaal lopend bereikbaar (zie Te voet) of met de bus naar halte Parade of naar halte Stadskantoor. Vervolgens volg je de borden met Muziekcentrum De Toonzaal.

Per auto
Vanuit de richting Tilburg / Eindhoven
Neem vanaf de snelweg afrit 23 (‘s-Hertogenbosch-Centrum/Tilburg). Deze komt uit op de Vughterweg. Volg deze tot aan het Wilhelminaplein (Heetmanplein). Ga rechtsaf (Parklaan, Spinhuiswal, Zuidwal). Na ongeveer 300 meter bij de eerste stoplichten linksaf de Prins Bernhardstraat in.

Vanuit de richting Nijmegen / Utrecht
Neem de A2 richting Eindhoven. Neem vanaf de snelweg afrit (‘s-Hertogenbosch-Zuid/St.Michielsgestel/Schijndel). Bij het Provinciehuis linksaf (Pettelaarseweg). Volg deze weg tot aan de Zuidwal (tweede stoplichten) en ga hier linksaf. Eerste stoplichten rechtsaf de Prins Bernhardstraat in.