Wij kunnen met vreugde mededelen dat de jubilieumeditie van het Emmy Verhey Festival doorgaat. Juist nu is er behoefte aan ontspanning en hoe kan dat beter dan genieten van een fantastisch voor u samengesteld programma.

Coronamaatregelen zijn belangrijk, maar moeten niet de hoofdrol spelen in dit festival. Toch brengen wij u graag op de hoogte van de maatregelen welke wij op het festival hanteren:

Zowel binnen als buiten de locatie geldt de 1,5 meter maatregel;

Er zijn diverse hygiënepunten;
Er zijn looproutes met zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer;
Tussen de concerten ventileren wij de zaal en desinfecteren de stoelen;
Voor alle bezoekers geldt; blijf thuis bij Corona gerelateerde klachten

Wij houden het festival graag gratis toegankelijk. Echter is er vanwege de coronamaatregelen plaats voor een beperkt aantal bezoekers. Wij raden u daarom aan te reserveren. U kunt reserveren door een mail te sturen naar reserveren@evfestival.nl  . Heeft u niet gereserveerd en is er nog plaats dan bent u uiteraard van harte welkom. U vindt ons programma op onze website www.emmyverheyfestival.nl

Voor de bezoekers die liever niet naar de Gasthuiskapel en/of de Poorterij komen of niet kunnen komen vanwege bijvoorbeeld gezondheidsklachten, bekijken wij de mogelijkheden tot streaming van de concerten. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Samen creëren wij een veilig en gastvrij festival!