Wat zijn we blij met de vele reserveringen die wel al hebben mogen ontvangen. Ondanks de vele reserveringen zijn bij diverse optredens nog plekken beschikbaar. Op vrijdagmiddag kunt u genieten van Trio Jeux d’anches en van Thomas Beijer. ’s Avonds kunt u genieten van Kabarett Dapitulet. Op zaterdag kunt u in de Gasthuiskapel genieten van; Femke IJlstra met Merel Vercammen, Myrthe Helder met Celia Garcia Garcia en Sebastiaan Kemner met Andrea. Op zaterdagavond kunt u in de Poorterij genieten van Ekaterina Levental. Uw zondagochtend kunt u starten met een Muzikale wandeling met Lotte Pen. Na de wandeling kunt u in de Gasthuiskapel genieten van Femke IJlstra met Celia Garcia Garcia en aansluitend van het Aristos kwartet.

Wist u, dat u uw avondje uit kunt combineren met een verrassingsdiner bij de Eetgelegenheid? Voor meer informatie zie ons programma op de website.

Reserveer snel uw (gratis) plek!