Dit jaar is er een bijzondere manier om het Emmy Verhey Festival te sponsoren: Er wordt een loterij georganiseerd. Hiervoor hebben wij een samenwerkingsovereenkomst met Lotify (onderdeel van de Staatsloterij). De loten á € 2,50 per stuk zijn online verkrijgbaar via emmyverheyfestival-loterij.lotify.com

De prijzen die onder andere te winnen zijn: een weekend rijden in een gloednieuwe Volvo , een langweekend weg, een concert voor 50 mensen van Femke IJlstra, een picknick pakket, een high tea, een bierpakket, diverse kunstwerken, waardebonnen van lokale winkels en nog veel meer. U vindt alle prijzen terug op emmyverheyfestival-loterij.lotify.com. Uiteraard zijn wij enorm dankbaar dat zoveel (lokale) ondernemers een prijs beschikbaar hebben gesteld.

Waarom wij niet zonder uw bijdrage kunnen? Het Emmy Verhey Festival staat in brede kringen bekend om zijn hoge kwaliteit en informele sfeer. Om het festival laagdrempelig te houden, is het festival gratis toegankelijk. Wij kunnen daarom niet zonder onze sponsoren, Opus100 leden, Vrienden van het Festival en over donaties/bijdragen. Weten welke manieren er zijn om het festival een warm hart toe te dragen? Bekijk onze website.