Op zaterdag 11 september geven Sebastiaan Kemner (trombone) en Andrea Vasi (piano) een concert met een theatraal tintje. Sebastiaan Kemner, opgegroeid in Leiden, raakte op acht jarige leeftijd al gefascineerd van de trombone en ging dit instrument bespelen. Zijn werk werd bekroond met het winnen van de Nederlandse Muziekprijs. Sebastiaan Kemner is altijd op zoek naar een manier om het publiek kennis te laten maken met de schoonheid en veelzijdigheid van zijn instrument. Hij reist hiervoor naar alle uithoeken van de wereld om als solist en kamermusicus op te treden en masterclasses te geven. Voor het Emmy Verhey Festival treedt Sebstiaan samen met Andrea Vasi op, een Nederlands-Romeense gepassioneerder pianist en docent. Andrea is actief als solist, kamermusicus en lid van verschillende ensembles en orkesten. Haar concerten brachten haar over de hele wereld. Klik hier voor het gehele festivalprogramma.