Op zondag staat er iets unieks op de planning: een Muzikale wandeling door de historische binnenstad van Zaltbommel onder leiding van Lotte Pen. 

Lotte Pen geboren in 1983 te Apeldoorn studeerde in 2007 af aan het conservatorium van Amsterdam bij saxofonist Arno Bornkamp. In 2010 rondde Lotte haar Master of Music af aan het Utrechts Conservatorium. Naast haar opleidingen volgden ze vele masterclasses en groeide zij uit tot saxofonist en componist. Waarna diverse nominaties volgden.  Zo werd Lotte genomineerd voor de HKU-award, als New Arrival vanuit Muzieklab Brabant, als beste producer van Oost Nederland en kwam zij terecht in de VIVA top 500 voor meest succesvolle vrouwen. Als solo saxofonist was Lotte onder ander te horen op diverse festivals en in zalen als het Poppodium het Burgerweeshuis Deventer, Muziekgebouw Eindhoven en het Concertgebouw in Amsterdam. Daarnaast schrijft Lotte sinds 2012 haar eigen muziek. In 2019/2020 schreef Lotte voor Muziekwandeling Pelgrim een werk bestaande uit 8 delen om het publiek te verleiden de stap naar buiten te zetten.  Voor deze unieke ervaring tijdens het Emmy Verhey Festival is een beperkte capaciteit. Houd onze website in de gaten voor meer informatie. Benieuwd naar het gehele festivalprogramma? Klik hier