P.F. Thomése en Ekaterina Levental openen Emmy Verhey Festival 2022

P.F. (Frans) Thomése en Ekaterina Levental openen donderdag 8 september samen met artistiek leider Femke IJlstra de 17e editie van het Emmy Verhey Festival. Naast schrijver én oud-Bommelaar is Frans ambassadeur van ons festival: “Ik dacht: het zo’n goed festival, dat heeft geen aanbeveling nodig. Maar dat doe ik bij deze. Het Emmy Verhey Festival slaagt erin om heel veel verschillende disciplines en soorten mensen bij elkaar te brengen in een heel intieme omgeving.” Ook harpiste, zangeres, theatermaakster en performer Ekaterina is enthousiast ambassadeur van het EVF: “De manier waarop het festival is opgebouwd, de persoonlijke band met de musici, met het publiek, de mogelijkheid om uit te wisselen, om ervaringen samen te delen. Dat we het samen maken, het publiek samen met ons, dát maakt het Emmy Verhey Festival heel erg uitzonderlijk. Persoonlijk, warm en hartelijk.”

Lees meer over onze ambassadeurs >